”Et familieliv i flow handler for mig om at skabe de rette betingelser og træffe bevidste valg ud fra tanken om et meningsfuldt familieliv.”

Jeg hedder Line Ruth og jeg er passioneret omkring personlig udvikling, trivsel og forældreskab.

De sidste 12 år her jeg beskæftigede mig med selvudvikling og fordybet mig i at finde mine personlige ressourcer. Sammen med min mand har jeg skabt en nærende hverdag og et harmonisk familieliv.

Så længe jeg kan huske, har jeg været umådeligt nysgerrig omkring menneskets potentiale. Jeg tror, du skal bringe hele dit selv i spil, hvis du vil trives i den morderne verden vi lever i. Det omfatter dine unikke kompetencer, din personlighed og vigtigst af alt, dit hjerte. Uanset hvad dine drømme eller forhindringer er, tror jeg på, at alle har et potentiale til at skabe positive forandringer i deres liv.

Gennem min uddannelse i kommunikation og ledelse har jeg hele tiden forsøgt at løfte mine kommunikationsevner og lært hvordan man afholder værdiskabende samtaler og tager personligt lederskab.

For nyligt tog jeg uddannelsen som Familiemaster, for at stå stærkere i mig selv.  Herigennem har jeg opnået en dybere forståelse for de bagvedliggende årsager til dysfunktionelle mønstre i familielivet og fået redskaberne til at transformere et familieliv til balance, glæde og helhed.

Jeg har en dyb tro på, at ”du er hvad du tænker” Og at det er muligt at skabe sig det liv vi ønsker.

Jeg bor i Hornbæk med min mand Kristoffer og vores to børn Karl (2013) og Agnes (2017). Sammen har vi skabt et nærende familieliv med tid, ro og plads til os alle. Naturen er mit fristed og netop derfor har vi bosat os et sted, hvor vi kan høre bølgerne bruse og vinden suse i træerne.

 

“Flow er for mig en dynamisk proces, hvor jeg har tillid til opgaveløsningen, hvor jeg oplever optimal motivation og alting spiller.”

Mit navn er Josefine Vinge Ruth og jeg holder allermest af hverdagen.

Som lærer har jeg været vant til at øge flow i læringsmiljøer ved at opstille klare mål, faciliterer et trygt miljø, have tillid, og give omsorgsfuld feedback.

Uanset om jeg vil skabe flow i klasselokalet eller på hjemmefronten handler det for mig om at slippe den modstand man nu en gang føler og være 100 % tilstede og nærværende i nuet. Flow er for mig en dynamisk proces, hvor jeg har tillid til opgaveløsningen, hvor jeg oplever optimal motivation og alting spiller.

Jeg arbejder fokuseret på, at hver eneste dag indeholder mere af alt det jeg virkelig holder af. Jeg er lidt af en romantiker og forsøger altid på, at fokusere på de gode ting her i livet. For mig er det vigtigt, at jeg lever det jeg taler om. Ellers bliver det tomme ord uden visioner og resultater.

Jeg bor lidt udenfor Esbjerg med min mand Jesper og vores to børn Esther(2014) og Wilma(2017). Efter en årrække på Sjælland flyttede vi tilbage til Jylland, tættere på vores familie og med mulighed for at jeg kunne sige mit job op og tage pigerne hjem, hvilket har været en stor drøm for mig.

Sammen har vi skabt en meningsfuld hverdag fyldt med glæde, tillid, kreativitet, refleksion, kærlighed og en hel del husrenovering.


Looking for Something?