Havregrødschips

Havregrødschips

En super nem, lækker og sprød snack, er disse havregrødschips som blot er lavet på resterne af lidt havregrød fra morgenmaden og toppet med en god flagesalt. En helt genial løsning, i stedet for at smide den lille rest i gryden ud.

Havregrødschipsene kan fx. nydes sammen med en hjemmelavet cremefraiche dip med lidt friske krydderurter eller som et sprødt supplement til en god cremet og varm vintersuppe. Du kan også sagtens vælge at krydre dine havregrødschips med fx. paprika eller kanel.

 

Ingredienser

  • en rest havregrød
  • flagesalt

 

Sådan gør du

Smør havregrøden ud på et stykke bagepapir i et tyndt lag

Læg bagepapiret på en rist så det får varme både oppe- og nedefra

drys med flagesalt

bag grødchipsene i ovnen ved 150 grader i ca. 30 min.

lad det køle af, og bræk havregrødschipsene i passende størrelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?