Hjemmelavet saltscrub

Hjemmelavet saltscrub.

Bæredygtighed kan se ud på mange forskellige måder. For eksempel kan naturlige og hjemmegjorte produkter til huden være en måde at tænke mere bæredygtigt på. Du kan fx bruge en god kokosolie til kroppen i stedet for bodylotion, eller skifte den kemiske deodorant ud med en skive økologisk citron. Nedenfor finder du vores opskrift på en dejlig og nærende saltscrub, som efterlader din hud silkeblød.

Hjemmelavede skønhedsprodukter er ikke kun godt for din hud, men er også gode for miljøet – og så er det en skøn hverdagsforkælelse til dig selv og din krop. Og tilmed vældigt økonomisk for din pengepung. 

Vores hud er et af kroppens største organer og vores skjold mod blandt andet bakterier og virus. Derfor skal vi også være gode til at passe på vores hud og undgå alt for mange tilsætningsstoffer. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dit næste bad og kende alle ingredienserne i dit produkt, kan du med fordel give dig i kast med denne lækre saltscrub. Det eneste du skal gøre, er at finde noget olie og fint salt, som du måske allerede har stående i dit køkkenskab. 

Du kan genbruge gammel emballage eller et brugt honningglas til at opbevare din saltscrub i. Den kan nemt opbevares i en uge eller to og stå i brusenichen. 

 

 

Hjemmelavet saltscrub

Fremgangsmåde:

  • Start med at find en krukke eller noget du gerne vil opbevare din saltscrub i.

 

  • Hæld salt ned krukken og defter olie så det dækker din salt. Vi brugte en god økologisk olivenolie. 

 

  • Bland de to ingredienser sammen og tag den i brug næste gang du skal i bad.

 

  • I badet skyller du først kroppen med vand og skrubber herefter hele kroppen ind i din hjemmelavet saltscrub.

 

  • Skyl med varmt vand og din hud efterlades silkeblød. ♥️
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?