Podcast med Guldlog

Podcast med Louise Guldager fra Guldlog.dk 

Om familierejser og barselsferie. 

Guldlog

Denne måned deler vi under overskriften – familierejser – på flowfull.dk og i den forbindelse har vi selvfølgelig også en ny og inspirerende podcast episode til jer. 

I dag vil vi gerne dele et interview med Louise Helstrup Guldager – der har bloggen guldlog.dk. Her skriver hun blandt andet om familielivet, boligindretning mad, mode og rejser. 

Vi har spurgt Louise om hun vil være med, fordi at hun gennem sin blog har delt en masse skønne rejsetips samt fortællinger om de fantastiske rejser de har været på sammen som familie. 

I interviewet fortæller Louise blandt andet på en kærlig og humoristisk måde, om de to forskellige barselsferier de har haft, med en fem måneder gammel baby. Hun deler erfaringer, tips og  overvejelser, men mest af alt står det klart at Louise og hendes familie aldrig vil stoppe med at rejse, da sådanne familieferier bidrager med noget helt unikt til deres familie og man kan ikke andet, end få lyst til at gå hjem og pakke kufferten og planlægge en rejse med sin familie. 

Lyt her:

eller på iTunes/i din podcast app. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?