Podcast med Maj My

Podcast med Maj My

I vores første podcast har vi æren af at præsentere jer for en kvinde som lever af at guide kvinder til at leve et meningsfuldt liv uden dårlig samvittighed. Hun hedder Maj My og er super inspirerende, omsorgsfuld og tager ikke livet for givet – hvilket betyder, at hun forholder sig til det hun bruger sin tid på i alle livets aspekter.

 

Maj My bor på Ærø med hendes mand og deres fire børn som de hjemmepasser og hjemmeskoler. De er begge selvstændige og har skabt et hverdagsliv, hvor de bruger deres primære tid sammen med hinanden.

 

En hverdag med mening

En del af Maj My’s opvækst har været at forholde sig kritisk til det andre tager for givet og hun beskriver sig selv for lidt af en normkritikker. Det betyder også han hun tør træffe valg, der er anderledes end den gennemsnitlige kvinde. For som hun siger i podcasten: ”Hvad er det værste, der kan ske?”. 

 

I podcasten deler hun også, at formålet med livet er ikke nødvendigvis, at vi skal gå og være lykkelige hele tiden, men det skal være meningsfuldt. Og vi skaber et meningsfuldt liv ved hver især at vælge et liv ud fra vores hjerters værdier.

 

Maj My er ikke en der prædiker om en bestemt livsstil eller om at vi alle sammen skal gå hjemme med vores børn, hvis ikke det føles rigtigt. Hun ligger ikke skjul på at forældreskabet er krævende. Men hun mener vi skal lytte til vores indre intuition og træffe bevidste valg for at kunne være tilstede og være nærværende i vores børns liv.

 

Hvis ikke i allerede kender hende vil jeg anbefale jer at besøge hendes hjemmeside majmy.dk.

 

Vi håber, at i vil tage rigtig godt i mod vores første podcast episode (nogensinde) og bære over med lyden, hvis den driller lidt undervejs. Vi lærer og bliver bedre hele tiden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?