Sommerferie

Sommerferie

Forrige måned satte vi fokus på familierejser og har blandt andet delt glimt fra en skøn familieferie i Grækenland, et par dejlige sommeropskrifter med rabarber samt en ny podcast episode med søde Louise Guldager fra bloggen guldlog.dk, der fortæller og deler tips om deres to barselsferier i Thailand, med en 5 måneder gammel baby. 

Måneden før satte vi fokus på Din meningsfulde hverdag og her delte vi blandt andet en Guide til at leve mere efter dine kerneværdier, Et indlæg om hvordan dit personlige ansvar hænger sammen med en meningsfuld hverdag samt vores aller første podcast episode med den inspirerende Maj My, der fortæller om hendes måde at leve et meningsfuldt liv på. 

Denne måned holder vi sommerferie med vores familier – men vi glæder os til at vende tilbage og har allerede mange gode ideer til emner, som vi har lyst til at tage op. Slowliving, hverdagsminimalisme, bæredygtig livstil og stå stærkt i dig selv er blandt andet på listen over gode ideer.

Du er altid meget velkommen til at skrive til os ved at kommentere nedenfor eller sende en mail på kontakt@flowfull.dk, hvis du har ønsker til emner, personer du syntes kunne være inspirerende at lytte til i næste podcast episode eller har andre gode ideer.

 

Rigtig god sommerferie.

Line og Josefine. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?